badar

Water&Wastewater, 19-20 september 2023

Missa inte chansen att vara med som utställare

Water&Wastewater står för en engagerande, värdefull och angelägen branschmötesplats som erbjuder dig en plattform för viktiga branschfrågor, kunskapsutbyte, nya kontakter och affärer. Den skall också främja branschens position som fundamental i en hållbar samhällsutveckling.

Denna branschmötesplats är perfekt för dig som är leverantör av utrustning och tjänster inom distribution, vattenrening, IT, mät-, styr- och reglerteknik, drift, underhåll, forskning, konsultation med flera områden. Har du koppling till myndighet, branschförening eller institution är denna mötesplats även för dig. 

Det personliga mötet och affärsmöjligheter
Det personliga mötet är viktigare än någonsin och idag kan det vara en utmaning med att upprätthålla starka relationer med kunder och leverantörer. Branschmötesplatsen som Water&Wastewater ger dig därför en perfekt plattform för marknadsföring och försäljning. Under tre dagar kommer du ha ett unikt tillfälle att visa upp dina produkter och tjänster för branschfolk och knyta nya affärskontakter. Här skapas ny kunskap, kontakter och affärsmöjligheter!

Missa inte möjligheten att:
- Skapa nya affärer och öka din försäljning
- Varumärkesbyggande - stärk er postion
- Etablera och träffa nya kunder genom det personliga mötet
- Nätverka och skapa nya samarbeten

Tillgänglighet
Lokaliseringen i huvudstaden ger en överlägsen och lockande tillgänglighet. Namnet Water&Wastewater speglar arrangörernas ambition att också nå en internationell publik. Stockholmsmässans tidigare engagemang i  t.ex. Baltic Sea Future  som berört  innovationer, visioner och ledarskap för en hållbar Östersjöregion har gett ett nätverk som kan bidraga till uppmärksamhet från hela Östersjöregionen och samtidigt förstärka perspektivet på branschens bidrag till en hållbar miljö.

Kontakta oss
Har du frågor angående att bli utställare? Maila oss gärna på waterwastewater@stockholmsmassan.se

Boka din plats idag

Boka din monter till Water&Wastewater

Läs mer och boka